Сестрата на младоженец не може да се примири с факта, че брат й е решил да избяга на меден месец веднага след като е казал „да“ на любимата си. 

Тя каза, че изборът му е причинил "много драма" и е разстроил много хора, тъй като гостите са били оставени да чакат в залата, за да поздравят младоженците, които така и не са се появили, разказва историята британският таблоид The ​​Mirror.

"Не разбирам защо биха пропуснали нещо, за което са платили. Никой дори не знаеше, че ще го направят, освен един от приятелите им, така че беше пълна изненада. След сватбата брат ми и жена му трябваше да бъдат представени на всички в залата. Вместо това техният приятел, който трябваше да ги представи, каза на всички, че са на меден месец и благодари на всички за участието. веднага след това започнаха да поднасят храната. Фотографът беше отпратен - явно брат ми и жена му са се снимали преди церемонията“, написа тя анонимно в популярния форум Reddit.

Младата двойка се отправила към летище Бристол (Великобритания), за да отиде на медения си месец.

"Разбира се, че се срамувахме. Родителите ми бяха бесни, говориха с приятеля им, защото брат ми и съпругата му не отговаряха на обажданията им. Меденият им месец трябваше да е след няколко месеца. Явно са го отменили преди две седмици и са избрали друга дата — продължава сестрата.

С течение на времето обаче се оказа, че младоженците не искали да присъстват на приема по много проста причина - братът на младоженеца щял да сподели важна новина със семейството и гостите. Приятелката му била бременна и те щели да обявят по време на церемонията, че искат да се оженят.

„Това разстрои родителите ми, брат ми и неговата приятелка“, добави сестрата на младоженеца.

Много форумци бяха шокирани от постъпката на булката и младоженеца, но след като научиха за заговора, застанаха на тяхна страна.

„Бях на ваша страна и се дразнех, докато не видях, че другият ви брат и приятелката му ще обявят бременността си на сватбеното тържество. Не можете да обявявате нищо на сватба или да се сгодявате, освен ако не сте поискали и получили разрешение от булката и младоженеца“, написа един от тях.