53-годишният Карстен С. от Брамше, Германия,  загина при катастрофа на магистрала В68. В допълнение към скръбта от загубата, роднините на починалия скоро бяха ударени от нов шок: по време на обиск в къщата на мъжа те откриха детско порно.

Дали инцидентът ще доведе до педофилска мрежа?

На 11 септември Карстен С. карал към дома си с 11-годишния си племенник. В един момент той загубил контрол над своя Mercedes Cabrio и се блъснал в ограда. В резултат на пътния инцидент момчето е сериозно ранено, а чичо му е загинал.

 

Но това, което още повече втрещило роднините на Карстен, е фактът, че те открили детска порнография в къщата му, пише bild.de. В момента полицията проучва намерените материали и проверява версията за възможно насилие над деца в уединена къща на починалия в покрайнините на Брамше.

 

Къщата е оградена с висока ограда с автоматични порти. Знакът на портата предупреждава: „Не бутайте портата (...), нарушенията се наказват по закон“. Посетителите трябва първо да звънят на камбаната на портата, преди да им бъде позволено да влязат през входната врата на къщата.

„Този ​​човек беше странен. Имаше кучета и се преструваше на дресьор. И като обучител той често гостуваше в началните училища", казва съсед.

Очаквайте подробности!

Превод: Glasnews.bg