74-годишният крал Чарлз III е готов да покаже невероятния си талант в дома си в Норфолк с кралицата Камила. Това се съобщава в профила на Сандрингам в Instagram.

Ден преди това на страницата се появи снимка на екстериора на емблематичната сграда, нарисувана от монарха, и стана ясно, че тя, наред с други, скоро ще бъде окачена в балната зала на имота в Норфолк, за да може публиката да се възхищава.

Самият Чарлз III рисува този невероятен образ на замъка Сандрингам.

В съобщението се казва: „Тазгодишната колекция от акварели, рисувани от Негово Величество Краля, ще бъде изложена от април до октомври в Сандрингам Хаус в балната зала. Чрез повече от 40 акварела на Краля, творчески интерпретации на много британски географски пейзажи и кралски резиденции ще бъдат показани“, се отбелязва на страницата на Сандрингам в социалните медии.

Кралските фенове харесаха новината и един дори попита: „Това е страхотно. Мога ли да получа отпечатъците?“ Докато друг коментира: „Страхотна работа, нямам търпение да видя другите“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sandringham (@sandringham1870)


Картина на Чарлз III 

Интересното е, че в началото на 2022 г. принцът и принцесата на Уелс също говориха за визуалните таланти на най-големия си син, принц Джордж. След това старшият наследник на британския крал и Катрин Мидълтън споделиха снимка на великолепна рисунка с елени.

В допълнение към изложбата на картини, април ще бъде важен момент за Чарлз III, тъй като неговият шотландски дом в Балморал отваря отново за обществеността.