Самотната майка Кариса Спарк от Дорсет в югозападна Англия реши, че от люлката ще направи истинска принцеса от дъщеря си Лавиния. Седеммесечното й момиченце носи дизайнерски дрехи и бижута на една от най-скъпите марки - Louis Vuitton. В същото време самата жената яде инстантна юфка и консервирана супа.

Кариса е безработна и живее с държавна финансова подкрепа от £100 на седмица ($122). Тя учи за фризьорка и се надява да си намери работа в бъдеще. Междувременно тя е изцяло фокусирана върху дъщеря си и иска да й осигури само „най-доброто“.

кариса старк, Louis Vuittonцял екран
Малката Лавиния свиква с лукса от люлката Снимка: Alaska TV

"Харесвам много панделки, много волани, панделки, всичко лъскаво - аз никога няма да бъда такава. Ако трябва да гладувам, за да й купя дрънкулки, сигурно бих го направила", признава тя, пише Daily Mail.

В същото време жената не крие, че често й се налага да брои стотинки, за да може по някакъв начин да плати сметките и да си купи неща от първа необходимост. Преди да купи нещо за себе си, тя се опитва да се увери, че дъщеря й няма нужда от нищо.

Кариса облича Лавиния като принцесацял екран
Кариса облича Лавиния като принцеса
 

"Винаги първо проверявам дали Лавиния има всичко, от което се нуждае. Тя има всичко, а аз не. Живея от консервирана супа и пакетирани юфка", казва Кариса.

Младата майка отбелязва, че мнозина не споделят нейната гледна точка и са сигурни, че Лавиния е облечена твърде безвкусно. Не разбират и защо едно малко дете има нужда от дизайнерски чанти и бижута. Сякаш тези пари биха донесли повече ползи, ако бъдат изразходвани за развитието на момичето. Самата Кариса обаче не обръща особено внимание на това.

„Надявам се, че когато гледам снимките с нея, тя ще види колко усилия са положени и ще види колко е била обичана“, казва британката.

Това желание да даде всичко най-добро на дъщеря си е резултат от факта, че самата Спарк е имала трудни отношения с майка си, която я е родила на 17 години. Те така и не станали близки хора и момичето всъщност било отгледано от дядо си и баба си. Ето защо, след като научила за бременността, Кариса решила, че ще обича и глези детето си с всички сили:

„Когато слагам нещата, които купувам, върху нея, някак си се притеснявам колко е хубаво. Харесва ми да се чувствам така. За мен си заслужава.“

Финансово Кариса се подпомага малко от баба си, която е сигурна, че е длъжна да направи това, тъй като това е близък човек.

Превод: GlasNews