Лотомилионерът Майкъл Карол се ожени повторно за бившата си съпруга почти 20 години, след като тя го напусна заради забежките му с жрици на любовта.

Наричаният „Крал на Чавс“ е само на 19 години и работи като събирач на отпадъци, когато е спечелил 9,7 милиона паунда от лотарията през 2002 г.

Но той пропилява печалбата си за алкохол, наркотици, секс. Така приятели го зарязват. А бившата си съпруга Сандра Айкен го оставя заради безкрайното му ходене по проституки. 

Сега тя изглежда му е простила и те отново са минали под венчилото, разказва "Daily Record".

Двойката се е бракува на малка церемония миналата събота и сега се разбира, че живеят спокоен живот заедно. 

„Мики се успокои много, радва се на доста приятен живот и работи усилено.", споделя техен приятел пред вестника.

Първоначално двойката се жени през 2003 г., но Сандра го напуска скоро, след като се отвращава от начина на живот на Карол.  Майката, която е получила 1,4 милиона паунда от печалбата му, твърди, че й е изневерил с проститутки и се е "обградил" с хора, които го използват.

След като Сандра го напуска, Карол превърнал имението в Норфолк в мръсна бърлога. Там той е домакин на диви секс партита, които нарича „оргии в римски стил“, а веднъж се похвалил, че е спал 4000 жени. 

Майкъл също прекарвал дните си в купони с приятели в луксозни дестинации като Ямайка, Барбадос и Пуерто Банус. Животът му излиза извън контрол и милионерът, който веднага прахосал 4 милиона паунда от печалбата си, се явявал в съда повече от 30 пъти заради поведението си. Той е излежава три затворнически присъди за кражби на автомобили и притежание на наркотици.

До 2012 г. парите му се изпаряват. Карол е принуден да я кара на подаяния около шест месеца. 

През 2019 г. как Карол се мести в Шотландия и работи като въглищар. Той наема къща за 500 паунда на месец и също има работа във фабрика за бисквити и в кланица.

Тогава той казва: „Не поглеждам назад със съжаление, което е сигурно. Беше 10 години забавление за килограм, не можеш да сбъркаш с това."

"Не бих искал да върна часовника назад. Но сега живея добре и съм по -щастлив, защото си върнах живота.", добавя Майкъл.

Превод: GlasNews.bg