Австралийският телевизионен водещ Карл Стефанович се пошегува с причината принцеса Шарлот да избухне в сълзи по време на погребението на кралица Елизабет II. За това пише Daily Mail.

7-годишната принцеса Шарлот беше заснета по време на сбогуването с британския монарх на 19 септември 2022 г. Дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън не успя да сдържи емоциите си и започна да плаче.

Въпреки факта, че подобно поведение е нормално на погребението на любим човек, австралийският журналист Карл Стефанович реши, че принцесата е разстроена, защото родителите й не са я завели в Макдоналдс. 

„На седем години тя можеше да плаче, защото родителите й не са я завели в Макдоналдс“, пошегува се телевизионният водещ.

Оставяме на вас да прецените колко уместна беше тази шега...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Windsor Royals (@royals.of.great.britian)

Принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет 
 
Заедно със седемгодишната Шарлот беше и нейният брат принц Джордж. Родителите на четиригодишния Луис обаче решили да не го вземат със себе си в този трагичен ден.


Принцеса Шарлот избухна в сълзи на погребението на кралица Елизабет 

Принцеса Шарлот е единствената дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Тя е трета в линията за наследяване на британския трон след баща си и дядо си, крал Чарлз III.

Припомняме, че кралската правнучка сложи брошка със специално значение за погребението на монарха.

Превод: GlasNews