В мрежата обикалят снимки, направени в италианската вила на Владимир Соловьов на езерото Комо. По-рано една от сградите на руския пропагандист вече беше пострадала от неизвестни лица.

Според германския Bild нападателите са влезли на територията на вилата на Соловьов в Италия. Съдейки по кадрите, те са боядисали водата в басейна в кървав цвят.

Стените на къщата също са напръскани с червена боя, а името на Соловьов и надписът „убиец” са изписани на портата.

Журналистите направиха снимки от квадрокоптер - от въздуха басейнът на територията на скъпата вила изглежда още по-страшно.

 

Припомняме, че Владимир Соловьов призна, че има скъпи имоти и че не е беден човек. Телевизионният водещ подчерта, че е спечелил всичко с бизнес.

 

Италианските медии отбелязват, че руският тв водещ има три вили в Италия. По друга информация те са две. Цената на вилите достига 8 милиона евро.

Самият Соловьов все още не е реагирал на стореното от нападателите. Не е известно дали е подал жалба в полицията, тече ли разследване.

По последни данни Владимир Соловьов, който беше в "черния списък" на Европа и стана персона нон грата, прекарва време в Московска област.