Виктория Боня - бившата изгора на нашия Григор Димитров, чиято връзка беше кратка, шокира многобройните си фенове. От няколко години телевизионната водеща е фен на опасни духовни практики. 44-годишната Виктория се подлага на пречистващи обреди с перуански шаман и пие отвара от халюциногенен кактус, който уж просветлява ума.

Онзи ден моделът обеща да покаже на живо в социалните мрежи церемонията по пиене на напитка, която е забранена в Русия. И сега, според абонатите, тя е отишла твърде далеч. Боня публикува видео, показващо процеса на пречистване с огън.

Виктория се покри с чаршаф в апартамента си и се заля с алкохол

Виктория извърши опасна процедура точно в апартамента си. Тв водещата се покри с чаршаф, заля се с алкохол и се самозапали. Пламъкът моментално обхвана плата. Според Боня в този момент тя е почувствала особено просветление, нейната карма, харизма и енергия са се изчистили. Моделът повтори ужасяващия експеримент два пъти: първо седнала, после легнала.

Абонатите на Боня не оцениха този странен акт, тъй като подобни манипулации с огън са изключително опасни и могат да завършат с неуспех, пише КП. Феновете са сигурни: Виктория трябва да спре да използва отвара от халюциногенен кактус и да помисли за дъщеря си, която поради екзотичните експерименти на майка си може да остане сираче. В коментарите потребителите молят модела да спре и да не се подиграва със здравето си.


Тогава тв водещата подпали чаршафа, който я покриваше

Припомняме, миналата година странната пристрастеност на Боня към шаманските ритуали беше осмивана от телевизионната водеща Ксения Собчак. Тогава Виктория заяви, че по време на церемонията е яла кактус и след това е придобила лекота в цялото си тяло. В следващия брой на програмата "Внимание", новини, Собчак припомни, че кактусът Сан Педро, който моделът яде, съдържа халюциногенни вещества.

"Боня яде кактус и отслабва пред очите си, но не бързайте да изпразвате саксиите - няма да намерите правилното растение! Това е халюциногенно растение, което е забранено в повечето страни, включително Русия. Но Вика не се притеснява и обещава да издаде книга за опита си с кактуса", иронизира Ксения.

Собчак намекна, че Боня изпитва лекота единствено поради ефекта, произведен от забранените вещества.


Виктория Боня се самозапали

По-рано певицата Сати Казанова каза, че смята хобито на Виктория Бони за пристрастяване.

„Ако човек е употребявал нещо десет години, това вече е наркотична зависимост. Не вярвам, че чрез използване на каквото и да е вещество човек наистина може да постигне просветление, себеосъзнаване и още повече богоосъзнаване, смята Казанова. - Всичко е дрога. Някой ще каже: „Това е духът на Земята…“ Боня може да спори с мен, моля. Но аз имам знания, които тя няма“, каза Сати.

Казанова предупреждава, че употребата на съмнителни лекарства може да има сериозни последици за психиката. Певицата даде за пример свои приятели, които са се зарибили с подобни лекарства.

„Да седите години наред и да смятате това за постижение, не е честно, това не е постижение. Освен това е много опасно. Знаем случаи, когато след това хората имат сериозни психични отклонения. Имам приятели от Санкт Петербург, които са останали без паспорти в Перу или Мексико. Те са загубили покрива си. Тези млади хора са в опасност. Не знам дали са открити. По някаква причина тези истории не се разказват“, казва Сати.