Уфолози отново показаха труповете на двама "истински извънземни" в мексиканския Конгрес с нови доказателства, че те наистина са истински. Твърди се, че тези мумифицирани тела са принадлежали на „нехора“ с хибридна ДНК.

Мексиканският конгрес проведе второто си изслушване по случая с две нечовешки мумии, намерени в Перу, за които преди се твърдеше, че са на 1000 години, пише Daily Mail. Уфологът Хайме Маусан доведе със себе си учени на изслушването, които заявиха, че тези трупове принадлежат на истински живи същества.

мумия, извънземноЦял екран
През септември Маусан вече представи на Конгреса телата на две странни хуманоидни същества с височина 1 метър Снимка: Daily Mail

Сега уфолог и експерти, които са изследвали труповете на „нечовешките същества“, показаха на депутатите резултатите от ново изследване и според тях те доказват, че тези трупове не са фалшиви. Експертите казаха, че ДНК на тези същества е хибридна, така че има предположение, че те са потомци на хора. Експертите казаха, че това е по-еволюирала версия на човека.

Показаха телата на две извънземни в мексиканския конгрес ВИДЕО

От друга страна, Маусан и екип от експерти заявиха, че тези тела не са от извънземен произход и целта на изследването им е да докажат, че са истински. В същото време подобни хибридни същества могат да бъдат доказателство за съществуването на извънземни, каза Маусан.

мумия, извънземноЦял екран
Маусан и екип от експерти казаха, че тези тела не са от извънземен произход и целта на тяхното изследване е да докажат, че са истински Снимка: Daily Mail

Изследователите заявяват, че не е имало абсолютно никаква човешка намеса във физическото и биологичното формиране на тези същества и в същото време те най-вероятно са от земен произход.

Мистерията с мумиите на „извънземните", показани в мексиканския конгрес, е разгадана

Въпреки че Маусан застана твърдо на своите доказателства, че двете мумии на странните създания са истински, презентацията беше критикувана от много експерти, които отново я нарекоха измама.

мумия, извънземноЦял екран
Въпреки че Маусан остана твърдо на своите доказателства, че двете мумии на странни създания са истински, презентацията беше критикувана от много експерти, които отново я нарекоха измама Снимка: Daily Mail

Последния път, по време на представянето на „извънземните“ в мексиканския конгрес, Маусан каза, че тези мумии не са част от земната еволюция, а също и че не са открити на мястото на катастрофата на НЛО.

Според него това са били разумни същества и са живели до хората в далечното минало. Но историята на техния произход остава загадка.

Превод: GlasNews