Невероятен "инцидент" в Тайланд - 49-годишната Чатапорн Шрифонла, която вече се е смятала за мъртва, внезапно е оживяла и отворила очите си, докато я транспортирали преди погребението. За това пише Daily Star.

Това се е случило в провинция Удон Тани. Съобщава се, че жената е починала, докато се е прибирала от болница. Парамедиците в микробуса с нея предполагат, че е спряла да диша. Възрастната й майка Мали е побързала да съобщи на близките си за случилата се трагедия.

Чатапорн Шрифонла се е лекувала от рак в болницата, където е била настанена, но лекарите предупредили семейството й, че шансовете й за възстановяване са изключително ниски. Майката на жената, Мали, искала дъщеря й да прекара последните си мигове с любимите хора, затова решили да си я върнат у дома.

Снимка: Viral Press

Дълбоко скърбящото семейство след болезнената загуба решава да следва будистката традиция и да направи бърза кремация. Те организирали погребението, закупили ковчега и провели церемонията в храма. Микробусът, превозващ тялото на Чатапорн, се насочил към Wat Sri Phadung Pattana, където тялото на жената е трябвало да остане за една нощ. В този момент обаче се случило нещо невероятно - тя изведнъж се върнала към живота.

Майката на жената била едновременно объркана и щастлива от неочакваното завръщане на дъщеря си към живота и веднага се обадила на близки, за да сподели радостната новина.

След това Чатапорн е откарана в болница, където е оставена под наблюдението на лекари.

Превод: GlasNews.bg