Млада жена разказва за невероятната си любовна история. Тя открива своя любим пред супермаркет. По това време обаче, мъжът е бездомен, а Жасмин Гроган, излизайки от магазина, му предлага пари, които той отказва.

Жасмин реши да сподели в TikTok за първата си среща с Маколи, и как няколко години по-късно заедно имат две деца.

„Влязох да пазарувам в магазина, но не можех да спра да мисля за бездомния мъж, застанал пред входа. Когато излязох навън го попитах дали мога да му помогна с пари, той каза не. Попита ме дали искам помощ с носенето на покупките су, аз казах да.

Предложих да му дам нещо за ядене. Беше му неудобно, но се съгласи и отидохме на вечеря.

Говорихме дълго за живота му. Отидох и му купих малък телефон, за да поддържаме връзка, имаше нещо различно в него.

Взех му стая в хотел и се прибрах. Поддържахме връзка. Не можех да спра да мисля за него,” разказва Жасмин.

Двамата започват да си пишат съобщения, преди да излязат отново на среща.

Благодарен за щедростта на Жасмин, Маколи ѝ пише: „Оправи деня ми, благодаря ти много за всичко, ти си невероятна. Не мога да спра да мисля за теб хх.”

„Не е нужно да ми благодариш, и аз не мога да те извадя от ума си“, отговаря тя.

Не след дълго Жасмин го кани на обяд.

„Взех му нови дрехи. Поканих го в дома си и му казах, че може да остане през нощта, но в крайна сметка той остана много повече от една нощ“, допълва тя.

„Влюбихме се веднага. Знаех, че той мъжът за мен. Беше толкова мил.“

„След няколко срещи той си обръсна брадата. В последствие си направи нови зъби и намери наистина добра работа. Оттогава никога не сме се разделяли,“ казва тя.

Канадската двойката са заедно и много щастливи. И за да направи съвременната любовна история завършена, Маколи предлага брак на Жасмин – дори вече имат две деца.

„Толкова се радваме, че пътищата ни се пресякоха и вярваме, че нищо не е случайно. Той направи живота ми толкова по-добър и не мога да си представя да не съм с него“, добавя тя.

Превод: GlasNews.bg