Бившият боксьор Джулиъс Франсис "въдвори" ред при спречкване на пред BOXPARK на стадион "Уембли".

В социалните мрежи се появи видео, в което Франсис нокаутира брутално агресивно настроен тип, който се опитва да се разправи с друго лице.

Британският шампион от миналото работи като охрана от няколко години.

На кадрите се вижда как група мъже се карат извън BOXPARK в Уембли.  Един от тях,изглежда се държи агресивно, като той прави няколко замаха към останлите, стоящи зад бариерите. Охраната първочначално се отдръпва от другия мъж, който продължава да буйства.

След като се опита да овладее ситуацията, Франсис хладнокръвно нанася един-единствен удар в лицето на агресивния мъж, пращайки го на земята, пише givemesport.com.

Шокиращите кадри станаха вирусни и събраха над 60 000 харесвания в Twitter за по-малко от 24 часа. 

 

През Франсис излезе на ринга срещу Майк Тайсън, но успя да издържи само 2 рунда, преди да бъде нокаутиран от Железния Майк. След това формата на бившия боксьор пада стремглаво надолу и той завършва професионалната си кариера като боец с 23 победи, 24 поражения и 1 равенство.

В кариерата си Франсис се изправял срещу сериозни имена като Одли Харисън, Виталий Кличко и Джон Руис. Той обаче винаги е споделял, че никой от тях не го е ударил толкова силно, колкото Тайсън.