Жената, която стана популярна, след като демонстрира в социалните мрежи своето ужасяващо преживяване в нощно заведение, разкри как е започнала нетрадиционната фобия към Майкъл Джексън.

Във видеото, което стана вайръл, Руби Мариот е в бар в Агия Напа по време на почивка и е видимо притеснена от имитатор на Майкъл Джексън, който танцува зад нея.

Надписът на споделеното видео в мрежата гласи: "Първата ни нощ в Ая Напа се влоши. Сестра ми има фобия от Майкъл Джексън".

Виждаме от видеото, че 18-годишната Руби изглежда изключително неудобно и притеснена, докато мъж, облечен в червено сако и черни панталони, показва някои танцови движения в стил Джаксън под звуците на „Thriller“.

Само за няколко часа след като беше качено в TikTok, видеото натрупа зашеметяващите девет милиона гледания и наистина стана изключително популярно, като някои дори призоваха младата жена да се появи в предстоящото завръщане на Big Brother на ITV2. Наложи се Руби от Родърхам, Южен Йоркшир да обясни повече за страха си.

Фобията на Руби от „Краля на попа“ е с нея от години.

„Имам истински страх от Майкъл Джексън“, казва тя. „Всичко започна, когато бях по-малка, на около пет години. Сестра ми и братовчед ми ми показваха зловещи монтирани негови видеоклипове, направени от хората, и конспиративни теории, че той е жив." Честно казано, това едва ли са нещата, които искате да гледате когато сте на пет години.

Тя продължи да споделя: „Трилър“ е основната песен, която ме плаши, главно защото гледах музикалното видео, когато бях по-малка, а това е един от най-големите му хитове, така че се пуска около мен много.“

Фобията на Руби обаче наистина се затвърждава на семейна почивка в Лос Анджелис заради къщата, в която са били отседнали.

„Имаше заключена врата с поставени около осем катинара и един от членовете на семейството ми каза на шега: „ами ако Майкъл Джексън се крие там?“, знаейки фобията ми от него.“

„Всяка вечер в продължение на три седмици сънувах един и същи кошмар как той изпълзява от гардероба и идва при мен. Беше ужасно!“

И въпреки че са изминали много години от тези моменти, фобията на Руби от „Краля на попа“ изобщо не е намаляла.

Руби е била на почивка в Агия Напа със сестра си Мейси, за да отпразнуват сватбата на чичо си и леля си, когато отново се отключила фобията й. / Снимки: SWNS

Когато Руби била в бар в Агия Напа, за да отпразнува сватбата на чичо и леля си, не е очаквала, че вечерта й може да бъде съсипана. За вече разпространеното видео в мрежата тя заяви: „Нямахме представа, че ще има изпълнения в клуба, затова влязохме и изпихме няколко питиета. Наслаждавах се много, всички танцувахме, правехме снимки и се смеехме. Едва след половин час чух началото на Thriller и веднага започнах да се паникьосвам.“

„Обърнах се и видях имитатор на Майкъл Джексън да танцува на дансинга до мен. Изтичах до мястото, където седеше семейството ми и моментално започнах да плача и да се паникьосвам още повече.“. След това Руби остава разтърсена цяла вечер и дори се е наложило да изпрати FaceTime на гаджето си, за да се успокои. Сестра й, Мейси, публикува видеото, след като го е показала на приятелите си, които го намерили за забавно.
 
Вижте видео:
 
@mace_m

our first night in aiya napa took a turn for the worse

♬ original sound - Mace

Превод: GlasNews.bg