В Обединеното кралство жена случайно засне НЛО, докато се опитваше да снима вечерното небе близо до магазина, в който пазарувала.

49-годишната Кат Томпсън не можеше да повярва на очите си, когато погледна снимката на залеза, която направи пред магазин Tesco в Ътоксетър, Стафордшир, Англия, пише Mirror.

Британка, която спря, за да снима красив залез, неочаквано засне на камера нещо, което й се стори като извънземен самолет.

Кат Томпсън си направила почивка от зареждането на покупките си на паркинга на местния Tesco, когато спряла, за да улови красивото синьо, розово и лилаво небе. Едва по-късно, когато британката публикува снимка в семейна група в WhatsApp, нейните близки забелязаха пръстеновидния обект, който се носеше в средата на облаците.

„Сестра ми направи снимката, защото хареса цвета на небето. Забелязахме „НЛО“ няколко минути след това. Кат беше в съвсем нормален магазин за хранителни стоки. Съпругът й Нийл го забеляза първи и се пошегува в нашата група в WhatsApp, че извънземните не са включени", каза сестра й Джулия Уилямсън.

Жена случайно снима НЛО, НЛО, извънземни, странности, необичайна снимка, супермаркет, Tesco, залез, красиво небеЦял екран
Необичайният предмет на снимката е забелязан от семейството на жената Снимка: TriangleNews

Потребителите на Facebook обсъждат какво може да бъде това размазано петно ​​в небето.

„Моето (неграмотно) предположение е... Сатурн“, „Бих казал отблясък на обектива, но ако го увеличите, изглежда като парче от луната през дупка в облаците“, „Това определено е интересно. Много коментарите казват, че е отблясък, но обикновено е зеленикав или синкав, така че не знам дали съм съгласен с това. Ако тя не го е видяла в този момент, най-вероятно е отблясък... но все пак...?", „Бъг в матрицата", пишат потребители на социалната мрежа.