Кинси Волански е името на момичето, което временно спря финала на Шампионската лига между Ливърпул и Тотнъм… И естествено събра всички погледи върху себе си.

Тя успя да се придвижи близо до игрището, да прескочи бариерата и да стигне до тревната настилка на стадион Уанда Метрополитано.

Бързо се разбра, че тя е Insgtaram модел. Беше облечена в много интересен черен бански. На него имаше щампа, която гласи „Vitaly Uncensored”.

Какво повече знаем за нея?

Оказва се, че тя не е някое лудо момиче или просто обикновен човек, който има нужда от внимание. Това 22-годишно момиче направи подвига си като част от по-голям план.  Тя е гадже на известния YouTube влогър Витали Здороветский.

Нейната кариера като модел започва след като е забелязана по време на пътуване до Лос Анджелис. В последствие се появява в издания като Sports Illustrated, FHM и Maxim.

Първото нещо, което се случи като ефект лично за нея, е нарастването на нейните последователи в Инстаграм от около 230 хиляди до над 2 милиона.

Тя написа в профила си „Ще щурмувам финала на Шампионската лига! Животът е, за да се живее. Правете луди неща, които ще запомните завинаги.“

След малко обаче ще разберем, че тя не го е направила просто заради преживяването или само, за да увеличи собствената си популярност.

Да започнем с това кой е Витали Здороветский?

Както казахме, гаджето на Волански се занимава активно със създаване на съдържание за YouTube. Той е от руско-американски произход. Най-известен е с работата си по канала VitalyzdTv. Видеата му са натрупали над 1.6 милиарда гледания, а за него са абонирани 9.9 милиона души.

Той написа в своя IG профил „Моето бебче току-що щурмува Шампионската лига, толкова съм горд с теб, ти си моето всичко.“.

Самият Витя стигна до заглавията на медиите през 2014 година, когато нахлу на игрището по време на финала на Световното между Германия и Аржентина. Правил го е и на други спортни събития като финалите на NBA.

Какво е Vitaly Uncensored?

И да, това е Витали, който стои зад въпросния сайт „Vitaly Uncensored“. Това е неговият нов проект. Вероятно заради честите проблеми, които има заради откаченото си съдържание, той иска да има още едно място, където да бъде без всякакви задръжки и възможност да бъде свален.

Както може да се досетите, не става на въпрос за невинна страница, която е предназначена за всички очи. Въпросният господин прави откачените неща, които по принцип прави в клиповете си, но с участието на далеч по-малко дрехи в уравнението. Със сигурност е имало прилив на посетители след красивото изпълнение на Кинси.