Изчезналата рейнджърка от Карловската бригада Десислава Стоянова е открита мъртва, научи Glas.bg. Както преди минути първи ви разкрихме, вече задържан е военен по случая. Според наши източници тялото на жената е открито в дома на въпросния военен, с когото се предполага, че тя имала връзка. Става въпрос за рейнджър.

Припомняме ви, че по-рано днес бе открит автомобила на жертвата  в автоморга край Карлово,Колата е "Фиат Брава", зелен на цвят.

Служителката на 68-ма Стрямска бригада бе обявена за издирване на 5 декември. На същата дата бе образувано и досъдебно производство във Военна прокуратура за отклонение от военна служба. 

Според очевидци входната врата на жилището на Стоянова е била отключена, а телевизорът в хола работел. Мобилният й телефон се зареждал на масата. От жената обаче няма и следа.

Десислава Стоянова е била доста популярна сред колегите си в бригадата. Известно време е живяла със свой колега, от когото имала дете. След това двамата са се разделили и детето останало при бащата. През последните месеци колеги на Стоянова засичали голям черен джип, който я чакал пред входа на поделението след работа. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!