Най-новото парти бижу на град Пловдив има удоволствието да ви представи новата си програма. Събитията започват още от понеделник вечер с едно супер весело Студентско парти. То ще е със специалното участие на Гъмзата и Брас шоу. Най-известният тромпетист в България и музикантите от групата му ще представят на сцената на ONYX Club уникално музикално шоу, което ще раздвижи кръвта на студентите. Вход свободен. Open at: 22:00 часа. 

Майсторът в бранша - DJ Живко Микс ще бъде зад пулта и микрофона в ONYX Club на Ретро партито във вторник. Заведението ще отвори врати в 22:00 часа, цяла нощ алкохолът ще бъде -50%, а входът свободен за всички. Очаква ви и специално сет меню.

"Erotic Night For Single People" ще е темата на горещото парти в сряда вечер в заведението. Домакините ще ви очакват още в 22:00 часа, вход свободен през цялата нощ. Алкохолът ще е на половин цена. 

На провокативното 
Magic Mike Party ще може да се наслади всеки гост на ONYX Club в четвъртък. 

За първи път на пловдивска сцена феновете на сръбската музика ще видят и чуят на живо звездата Emina Tufo. Входът за супер събитието ще е свободен за всички гости до 24:00 часа, а дамите ще влизат свободно цяла нощ.

По лични причини миналата седмица Мария не успя да осъществи своето гостуване в ONYX Club. Този петък звездата ще се реваншира на феновете с мега готино парти в заведението. Заповядайте!