Фенклубът на Ливърпул събира школите от Пловдив на силен турнир от 3 до 4 юни с подкрепата на Рефан България. Козметичната компания е осигурила подаръците за призьорите.

Тази година покани са изпратени на детските отбори (родени пред 2007-а и 2008-а) на "Локомотив" Пловдив, "Ботев" Пловдив, "Марица" Пловдив, "Спартак" Пловдив, "Векта" Пловдив, "Пълдин" Пловдив, "Кронос" Пловдив (само за деца родени през 2008-а), "ФК Чавдар" Пловдив (само за деца родени през 2007-а), "Пловдив Сити", "Асеновец" Асеновград, "Сопот" Сопот, "Орлета" Пазарджик и Стамболийски.

Регламент:

Отборите да са съставени от максимум 20 деца.

1. Отборите се разделят всеки "набор" в две групи – група „А” и група „Б”. Всяка група от по 6 отбора, съставени от 6 полеви футболиста и един вратар. В груповата фаза се играе "всеки срещу всеки" в две полувремена от по 10 минути.

2. Класирането се определя – 3 точки за победа, 1 точка за равен резултат. При равни точки се гледа головата разлика – „голове в +”.

3. При равни точки и „голове в +” се гледат: първо - мача между двата отбора. При равен резултат се взема в предвид показателя - повече вкарани голове. Когато всички показатели са равни се играе бараж. Баражът се играе в неделя (04.06.2017 г. от 09:00 ч.) - при равенство в редовното време се изпълняват по 5 дузпи, при ново равенство – по една дузпа до излъчване на победител.

4. След класиране в групите се играят мачове за разпределяне на местата от 1-во до 12-то. В тази фаза на турнира при равенство в редовното време се изпълняват по 5 дузпи, при нова равенство – по една дузпа до излъчване на победител.

ВАЖНО: Мачовете за 3-4 място и Финалите се играят - две полувремена от по 15 минути. 

5. Мачовете са както следва:
5.1. За победител в турнира играят отборите класирали се на първо място в групата си;
5.2. За 3-то и 4-то място играят отборите класирали се на второ място в групата си;
5.3. За 5-то и 6-то място играят отборите класирали се на трето място в групата си;
5.4. За 7-о и 8-о място играят отборите класирали се на четвърто място в групата си;
5.5. За 9-то и 10-то място играят отборите класирали се на пето място в групата си;
5.6. За 11-то и 12-то място играят отборите класирали се на шесто място в групата си;