Вторият тим на Локомотив набор 2005 получи днес своите купа и златни медали за първото място във Втора група. Възпитаниците на треньора Даниел Димитров си бяха осигурили отдавна първото място. "Черно-белите" завършиха по безапелационен начин - 18 победи от 18 мача с голова разлика 124 - 13 и с пълен актив от 54 точки. Днес бе последния мач на Локомотив в първенството, спечелен с 5:1 срещу Беломорец (Асеновград). След последния съдийски сигнал се премина и към награждаването.

На специалната церемония, която се състоя на игрищата до Младежкия център на Гребната база, бяха наградени всички момчета от тима. "Черно-белите" отпразнуваха успеха с песни за любимия отбор, а след това позираха за обща снимка.

Въпреки че сезона свърши в първенството Футбол 9, възпитаниците на Даниел Димитров не са приключили още с изявите си по терените. На 1 юни те ще мерят сили в София с регионалните шампиони за купата на Данониада. Предния месец Локомотив си извоюва място на финалите и сега ще се бори да представя България на "Международна купа Данон" в Ню Йорк.