Закотвилият се на дъното в Първа лига отбор на Верея приема днес от 12,30 часа Локомотив Пловдив в двубой от 17-ия кръг на Първа лига. Заралии все още нямат победа през сезона, като са постигнали единствено четири равенства.

Нещо повече - възпитаниците на треньора Небойша Миличич не са отбелязвали гол вече 450 минути. Последният отбелязан гол на Верея е от 19 октомври, когато Антон Огнянов вкара за 2:2 срещу Ботев Враца в Стара Загора. В предишния кръг Верея загуби с 0:6 от Берое, което предизвика поредните катаклизми в отбора.

В същото време Локомотив се представя на приливи и отливи и е в серия от три поредни мача без победа - 2 загуби и едно равенство, а последният им успех е с 2:1 над Витоша в Пловдив на 27 октомври. Треньорът Бруно Акрапович има проблеми със състава, тъй като наказания изтърпяват Димитър Везалов, Анте Аралица и Симеон Райков. С контузия е крайният бранител Милош Петрович.

В групата се завръща Парвизджон Умарбаев, който напоследък загуби доверието на босненския треньор. Пловдивчани ще се опитат да спечелят на всяка цена, за да си възвърнат самочувствието преди дербито с Ботев във вторник.

Вероятни състави:

Верея: Рамничану, Здр. Илиев, Иванов, Кошут, Корупис, Василиев, Ндомбоу, Вошурович, Малек, Мечев, Мартинович.

Локо Пд: Луков, Томашевич, Езе, Масоеро, Абдулахи, Банович, Буна, Ожболт, Д.Илиев, Карагарен, Посинкович.

МИНУТА ПО МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

КЛАСИРАНЕ