Обичам миш-маш, а също и печени зеленчуци. За това реших да комбинирам и се получи това зеленчуково ястие. Става бързо, лека храна е и е подходящо за летните дни. В този, който правя на тиган добавям магданоз, но тук избрах риган, пише
Отвече ви показахме , които трябва да владее всяка домакиня. Разкрихме ви и
Продукти:
350 гр. домат - 2 бр.
150 гр. печен червен пипер
1 зелен пипер
50 гр. сирене
2 яйца
черен пипер, сол
зехтин, риган
Приготвяне:
В тавичка сложих малко зехтин, наредих нарязаните на шайби домати, нарязан червен и зелен пипер, поръсих с черен млян пипер и сол, запекох във фурната (200 градуса) за около 20 минути.
След това добавих 2 яйца на очи, сирене - нарязано на плочки, поръсих с риган и след около още 10 минути печене бе готово.
Прочетете още
- 10:00 Хаосът с тока в Европа може да е причинен от „революция в зелената енергия"
- 14:00 Глутница тероризира "Овча купел": Нападнаха домашно куче, институциите бездействат СНИМКИ
- 12:00 Димитровградчанка: После обвиняваме децата СНИМКИ
- 11:00 Кметът на Луковит предлагал пари за потулване на случая с нападнатото дете?