Обичам миш-маш, а също и печени зеленчуци. За това реших да комбинирам и се получи това зеленчуково ястие. Става бързо, лека храна е и е подходящо за летните дни. В този, който правя на тиган добавям магданоз, но тук избрах риган, пише

Отвече ви показахме , които трябва да владее всяка домакиня. Разкрихме ви и

Продукти:

350 гр. домат - 2 бр.
150 гр. печен червен пипер
1 зелен пипер 
50 гр. сирене 
2 яйца
черен пипер, сол
зехтин, риган

Приготвяне:

В тавичка сложих малко зехтин, наредих нарязаните на шайби домати, нарязан червен и зелен пипер, поръсих с черен млян пипер и сол, запекох във фурната (200 градуса) за около 20 минути.

След това добавих 2 яйца на очи, сирене - нарязано на плочки, поръсих с риган и след около още 10 минути печене бе готово.