Закуските през уикенда са най-често специалитет на половинката. Най-уважавани са палачинките и топлите сандвичи във всякакви вариации. Винаги ми ги поднася с чаша чай или кафе. Предлагам ви като идея една от тях, споделя кулинарката Инна Георгиева

“Обичам уикендите, особено есенните и зимните, когато топлина на печен сандвич и ароматно кафе издърпва пелената на съня от очите ми.”

Отвече ви показахме какваСподелихме ви и рецепта за най-вкусния

Време е да видите една нестандартна рецепта за закуска през уикенда, която ще накара половинката ви да се влюби отново във вас, наслаждавайки се на вкусотийката ви. 

Продукти:

пушено филе
гъби печурки
масло, кашкавал
кисела краставичка
яйце,хляб
кетчуп, чубрица

Приготвяне:

Филийките намазваме на тънко с масло, а отгоре с кетчуп.
 

Гъбите нарязваме на тънки шайби, нареждаме върху филийките и слагаме за 2-3 минути във фурната (само на горен реотан) колкото леко да се дехидратират.
 

После нареждаме резенчета пушено месо и яйце, кисела краставичка и кашкавал, поръсваме с ронена чубрица. Печем до златиста коричка.