Бременността не е никак лесна, особено ако си сред най-популярните холивудски жени. Някои от тях си взимат почивка от динамичния график на снимачната площадка, а други продължават да се насочват смело към нови професионални предизвикателства. 

Вижте 7 световноизвестни актириси от Холивуд, които са били бременни по време на снимките на любимите ни филми и сериали:

Рийз Уидърспун

Режисьорката на филма „Панаир на суетата“ се шегува с Рийз Уидърспун, че иска да бъде бременна преди снимките на филма.  За щастие желанието ѝ се сбъдва, защото Уидърспун носи второто си дете по време на снимките. Бременността ѝ успява да бъде прикрита благодарение на подходящи рокли.

Скарлет Йохансон

През 2014г. актрисата Скарлет Йохансон обявява, че е бременна от годеника си Ромен Дауриак, докато е на снимачната площадка на Отмъстителите: Ерата на Ултрон. Благодарение на нейния творчески екип, който я подкрепя изцяло, ролята ѝ във филма е изиграна от нея невероятно и бременността на Йохансон остава напълно незабелязана.

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус е бременна с първото си дете, когато снима сцената с Джони Деп в „Карибски пирати: В непознати води“. За щастие, благодарение на сестра си Моника Крус, която е избрана за каскадьорка и дубльорка, всяка екшън сцена във филма е била заснета. Самият филм става огромен хит и се превръща в един от 10-те най-касови филма за десетилетието.

Кейт Уинслет

Актрисата Кейт Уинслет е бременна в петия месец по време на снимките на филма „Дивиргенти“. Тъмните дрехи, с които е облечена, и правилните ъгли на заснемане успяват да скрият състоянието на носителката на „Оскар“ от публиката.

Сара Джесика Паркър

Любимката на всички от хитовия сериал „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър разбира, че е бременна в началото на снимките на петия сезон, пише ohnamama.bg. Екипът на сериала се стараят да подбират тоалети, с които остане изразителния образ на Кари и същевременно да прикриват коремчето на Паркър.

Анджелина Джоли

До края на снимачния процес на емоционалната драма „Подмяната“ актрисата Анджелина Джоли пази бременността си в тайна. Нейната героиня във филма всъщност губи своето дете и се сблъсква с много неприятни емоции за всяка майка. Близнаците Вивиан и Нокс на Анджелина Джоли и Брад Пит се раждат месеци преди премиерата на филма.

Холи Бери

Холи Бери е със супер стегнат кожен костюм във филма „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще“, което със сигурност не е най-приятното нещо за бременна жена. За щастие, сцените на Холи Бери са бързо организирани и заснети преди да започне да ѝ личи бременността.  Всъщност самата актриса разбира, че е бременна в третия месец на снимачната площадка на филма.