Няма тежко пострадал българин при снимките на „Непобедимите 4“ в Солун.

Това гласи изявлението на продуцентите на филма, цитирано от гръцкото издание „Прото тема“. Становището идва броени часове, след като в медийното пространство се появиха публикации за трима ранени от екипа на екшъна.

Според първоначалната информация, през последните дни се случили няколко инцидента, от които пострадали български техник и двама каскадьори, единия от които бил двойникът на Джейсън Стейтъм. Предполагаше се, че нашият сънародник е паднал от кораб по време на снимките, бил е откаран в болница, а състоянието му се определяло като критично.

„Продукцията взима всички необходими мерки, за да гарантира безопасността на работния процес“, заявяват от „Непобедимите 4“, .

Фактът, че снимките на "Непобедимите 4" продължават нормално в Солун, сам по себе си доказва, че не е имало критични инциденти и че това, което се издава за сериозни наранявания, е преувеличение, базирано на реални събития, въпреки че размерът им е много по-малък, става ясно още от информация в гръцкото издание.

Към южната ни съседка отпътуваха Стейтъм, Меган Фокс, 50 Cent и др.

Именно там се предполага, че ще се заснеме една от ключовите каскади за филма – излитането на героя на Стейтъм с мотор от борда на кораб.