Сръбският актьор - Милош Бикович, добил популярност у нас покрай лентата „Южен вятър“, пристигна в България. Той присъства на предпремиерата на втората част от поредицата, озаглавена „Южен вятър 2: Ускорение“.
 


Пред едно от кината в столичен мол той мина по червения килим, където малцина успяха да се щракнат с него, малко преди ексклузивната прожекция на втората част от лентата. В стори на актьора в Instagram се вижда, че един от тях е Криско.

Изглежда реакцията на първите зрители, успели да видят предпремиерно филма, му хареса, тъй като актьорът реши да остане до късно на афтърпартито след прожекцията. С любезна усмивка и сдържаност Милош се снима с почитателите си, пожелали да си направят фото спомен с него. Високият красавец разговаря и с посланика на Сърбия, който също уважи предпремиерата в България.

В продължението на филма освен Милош, участват още - Миодраг Радонич, Лука Гръбич, както и българските звезди Асен Блатечки, Захари Бахаров и Мариан Вълев.

Н апредпремиерата присъстваха Асен Блатечки и Мак Маринов, както и на Ивайло Захариев, който участваше в първата част на „Южен вятър“.

Веднага след визитата си у нас, Милош Бикович отлита за Русия, където също е много популярен.