Работник почина на снимачната площадка на филм на MARVEL в Лос Анджелис след падане, предадоха осведомителните агенции, като цитираха говорител на студиото. 

Монтажникът е работил по продукцията Wonder Man, когато е станал инцидентът във вторник.

От полицията в Лос Анджелис казаха, че техни служители са пристигнали в студиото на улица "Радфорд", за да разследват смъртен случай, след като са получили сигнал, че 50-годишен мъж е паднал от подиум на сцена.

"Мислите и най-дълбоките ни съболезнования са с неговото семейство и приятели, подкрепяме разследването на обстоятелствата, свързани с този инцидент", се казва в изявление на говорител на MARVEL до в. "Таймс".

В Wonder Man, чиито снимки ще започнат следващия месец, ше участва актьорът от филмите "Пазителите" и "Аквамен" Яхия Абдул-Матийн II в ролята на Саймън Уилямс, който развива свръхспособности и се противопоставя на отряда супергерои от "Отмъстителите", съобщи електронното издание Дедлайн.

Базирана на комиксите на Стан Лий, продукцията е дело от Андрю Гест и режисьора на "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" Дестин Даниел Кретън.

Кретън продължава да работи по Wonder Man, след като напусна друг проект на MARVEL - "Отмъстителите: Династията Канг", в който миналата година трябваше да участва актьорът Джонатан Мейджърс.