60-годишният американски актьор Брад Пит присъства на премиерата на филма "Боб Марли: Една любов" в Regency Village Theatre в Лос Анджелис и изненада феновете с появата си. Мнозина останаха с впечатлението, че той се е превъплътил в образа си Бенджамин Бътън и става все по-млад с всяка година, пише ЕТ.

На фона на последните слухове за пластични операции, актьорът показа буквално младежки черти на лицето. Къдравата му коса беше изрусена до пясъчен нюанс и изглеждаше, че идеално поддържаните му вежди са оцветени в същия цвят.

На събитието Брад позира за снимка със звездата от филма Кингсли Бен-Адир, който играе самия Боб Марли. Пит разговаря и със Зиги Марли, син на покойната реге звезда и Рита Марли.

Филмът разказва историята за това как иконата на реге Боб Марли преодолява трудностите по пътя си към славата и революционизира музиката. Във филма участват още Джеймс Нортън и Лашана Линч, а голямата му премиера е насрочена за 14 февруари.

Слуховете, че Пит се е подложил на лифтинг на лицето, започнаха, след като видео на лекар, коментиращ неостаряващия му вид, стана вирусно в TikTok през януари.

Във видеото специалистът по лицето и бивш лекар на NHS д-р Джони Бетеридж вярва, че има ключова улика, че Брад тайно е претърпял операция, която може да струва повече от £100 000 и период на възстановяване от два до три месеца.

Самият актьор не коментира промените във външния вид.