След много успешен първи кастинг, холивудската продукция, чиито снимки предстоят в следващите месеци България, реши да заложи на български таланти и разшири търсенето на статисти, които да се включат в предстоящите снимки. Огромен брой артисти се явяваха на първото прослушване, което се проведе в началото на април. Това провокира организаторите от "Ню Бояна" да продължат да залагат на родни лица. Хората, които искат да покажат на какво са способни, могат да го сторят 19-и април, вторник, от 10:00 до 16:00 часа на пилоните на НДК.

Филмът, чиито снимки ще започнат много скоро, ще пренесе актьори и зрители към една от най-интересните епохи - началото на 20-ти век. За ролите се търсят както мъже, така и жени. Лентата, чието име организаторите все още не издават, ще се нареди до редица международни хитови филми, които са снимани в България - "Непобедимите", "Пътят обратно", "Рамбо", "Код: Олимп" и други.

Водещи медии в областта на киното определят България като "Холивуд на Източна Европа". През последните години международните продукции, снимани в страната ни, привличат все повече локални таланти - и като актьори, и като статисти, което дава уникален шанс на родните артисти да се докоснат до света на международното кино

 

Търсят българи за статисти в холивудски филм, снимките започват до дни