39-годишната Изабел, съпругата на продуцента на филма "Убийците на цветната луна" Брадли Томас и майката на двете му деца, се е самоубила, скачайки от прозореца на хотел Angeleno в Лос Анджелис, според TMZ.

Властите вече са потвърдили смъртта на жената, а съдебната служба на окръг Лос Анджелис e класифицирала смъртта като самоубийство, тъй като по тялото на жената е имало множество наранявания, които са типични за падане от високо.

Когато следователите са установили обстоятелствата на трагедията, стотина свидетели първоначално заявили, че Изабел е паднала от покрива, но TMZ, позовавайки се на свои източници от правоохранителните органи, твърди, че тя е скочила от балкона на последния етаж.

PEOPLE, позовавайки се на източници от полицейското управление на Лос Анджелис, съобщава, че служителите са реагирали на местопроизшествието след съобщения за инцидент в 13:20 ч. в понеделник.

Жената не е оставила предсмъртно писмо. Не се знае какво я е подтикнало да предприеме такава ужасна стъпка.

От хотел "Ангелено" отказаха да коментират самоубийството на съпругата на продуцента.

Изабел и Брад са женени от 2018 г., имат две малки деца и дори бяха снимани на чаеното парти на BAFTA 2024 в Бевърли Хилс на 13 януари.

Смъртта на съпругата му е удар за Брадли, който беше номиниран за Оскар за филма "Убийците на цветната луна". Сред другите произведения на продуцента са: "От глупав по-глупав", "Ах, тази Мери", "Всичките пари на света", "Триъгълник на тъгата" и др.

Превод: GlasNews.bg