От известно време феновете на Ева Мендес и Райън Гослинг спекулират за това дали двойката е женена. В петък Мендес привидно потвърди този слух.

Актрисата беше гост в шоуто Channel Nine's Today, където разказа за своята благотворителна дейност в Австралия.

По време интервюто тя говореше за топлия прием, който двамата с Райън са получили в страната и небрежно нарече Гослинг "съпруг".

"Всички са толкова гостоприемни тук и съпругът ми Райън е тук и си прекарваме добре", каза тя.

Няколко дни по-рано актрисата сподели снимка в Instagram на татуировката, която има от вътрешната страна на китката.

Надписът гласи "de Gosling". Някои от последователите на Мендес предположиха, че това потвърждава, че двойката е женена, тъй като възприеха надписа като препратка към традицията да се добавя фамилното име на съпруга към собственото, използвайки "de".

Мендес също така коментира въпроса в интервю за "Australia’s Kyle and Jackie O Show".

Там актрисата беше попитана следното: "Носи се слух, че вие ​​може да сте се оженили тайно. Вярно ли е?". А Мендес отговори: "Но кой казва, че не сме? Обичам да държа всичко мистериозно. Аз съм много мистериозна жена". 

За татуировката тя сподели: "Имам татуировка... Но я направих преди години. Публикувах снимка и получих много забавни въпроси".

Ева Мендес и Райън Гослинг са заедно от 2011 г. Те се сближиха на снимачната площадка на „Мястото отвъд дърветата“. Двойката има две дъщери – Есмералда и Амада.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Eva Mendes (@evamendes)