Руският астролог Тамара Глоба каза, че през май ще има голям късмет за една зодия - Скорпионите. Именно най-активните представители на водната стихия могат да разчитат на благоволението на звездите. Те ще бъдат осигурени с късмет във всички начинания, от професионални до домашни.

Астрологът обясни, че всички препятствия, които преди са се срещали по пътя на Скорпионите, ще изчезнат и те ще могат да се насладят на печалбата от изпълнението на идеите. Това, което е отлагано дълго време, може да бъде изпълнено през май, смята експертът.

Така че си струва да помислите за смяна на жилище, закупуване на кола или селска къща. Всичко това може да се направи за кратко време и без никакви проблеми.

Хармонията ще царува и в личния живот. Подкрепата на близки ще стопли сърцето ви и ще ви създаде романтично настроение.

Скорпионите ще могат да се отпуснат и дори да предприемат пътешествие, което подхожда на този темпераментен и енергичен знак.

Глоба уточнява, че късметът няма да напусне Скорпиона през целия месец, но средата на май и последната декада на месеца ще бъдат особено щастливи.

Основното е да се грижите за здравето си, за да не го подкопаете в масата на проблеми и проекти. Не, през май няма да се разболеете, но през юни това може да се случи. Радвайте се, но с мярка, смята астрологът.