Експерти казаха кои зодии могат да очакват неочаквани финансови победи. Според астролога Михаил Филоненко през март 2024 г. ще настъпят сериозни промени в живота на представителите на всяка зодия. Някои ще успеят да излязат от продължителен период на стагнация, докато други, напротив, ще се сблъскат с препятствия.

В интервю за Пети канал специалистът обясни, че този месец върху нас ще се стовари енергията на Тъмния Сох, едно от шестнадесетте тотемни животни от славянския хороскоп. Тези сили ще поемат законните си права на 20 март.

За да прецени степента на влиянието му върху света, астрологът предлага да си припомни събитията отпреди 16 години.

„През 2008 г. имаше криза във финансовата система. Тук идва повторението. Следователно това може да засегне хората, които работят с пари“, отбеляза експертът.

В същото време март 2024 г. ще протече много добре за представителите на четири зодии.

Този месец Ракът ще бъде сред любимците на съдбата. Ръководството ще оцени високо тяхната работа и ще инициира популяризиране и участие в обещаващ проект.

Астрологът препоръчва да не се страхувате от трудности и големи суми пари в сметките си. През март 2024 г. Раците ще могат да се отправят на непланирано пътуване. Това може да е кратка ваканция или бизнес пътуване.

Девите също ще се радват на благоволението на съдбата през март 2024 година. Всички вихри и хаос на това време ще ги заобиколят.

Астрологът препоръчва да не се страхувате да поемате какъвто и да е бизнес и да правите най-смелите планове. Педантичността и постоянството ще помогнат по този въпрос, тъй като вниманието към детайлите в този момент ще донесе най-големи дивиденти.

През март 2024 г. Скорпионите ще получат плодове за своите минали усилия. Инвестираните преди това усилия ще се изплатят щедро.

Представителите на тази зодия могат да разчитат на големи печалби и изгодни предложения за работа през март 2024 година.

Стрелците ще изпитат прилив на жизненост през март 2024 г. В сферата на парите ще дойде дългоочакваната яснота и осъзнаване на вашия път.

По това време се препоръчва да започнете да планирате и изучавате детайлите и едва след това да се заемете с решаването на проблеми. Препоръчително е да останете гъвкави и отворени за промяна, за да преодолеете всички трудности.