Известният астролог и телевизионна водеща Василиса Володина направи точна прогноза за лятото на 2024 година. В същото време, изучавайки поредица от важни астрологични събития, тя специално открои представители на два знака на Зодиака, които според нея ще преживеят благоприятен период.

Телец

В живота на Телците започна дългоочакваната бяла ивица. За представителите на тази зодия Венера, управителят на зодиака, предлага хубаво време. Телецът ще се чувства в най-добрия си вид - спокоен и проспериращ.

През август е възможна ползотворна и активна работа, но астрологът съветва, ако е възможно, да отложите всички важни и проблемни дейности за есенния период.

Времето е идеално за романтични срещи и романтични пътувания, а последната седмица на август е подходяща за сериозен и важен разговор с половинката или шефа. По това време късметът ще бъде на страната на Телците и те ще успеят да постигнат желаните резултати.

Периодът 9-10 юли е особено добър за медийните личности. Астрологът препоръчва тези дни да се шуми в социалните мрежи и да се изразява ясно.

След това от 19 до 24 юли ще има благоприятно време да се „продадете“ на по-висока цена.

Като цяло, по-голямата част от лятото ще подкрепя Телците финансово.

Скорпион

Скорпионите ще бъдат особено активни през лятото на 2024 година. Астрологът напомня, че който се труди, има право на много средства и късмет. По това време представителите на тази зодия ще бъдат силно повлияни от партньорите, но тази зависимост от другите ще е повърхностна.

Времето е подходящо и за делегиране на отговорности и освобождаване на лично време.

През лятото професионалните амбиции ще се проявят особено ясно. По това време можете отлично да покажете и докажете какво струват представителите на тази зодия. През август може да ви се наложи да защитавате идеалите си, но ще имате много сили, енергия и ентусиазъм за това.

Освен това астрологът смята, че най-важните дни за почивка и ваканция за Скорпионите ще бъде периодът от 9 до 12 август.