Руският астролог Тамара Глоба в прогнозата си за първия пролетен месец посочва, че зимните януари и февруари, най-трудните месеци в годината, са нещо от миналото. През този период много знаци претърпяха трудности и промени, които март ще превърнат в нови възможности.

Заедно с първия пролетен месец в живота на всички зодии ще навлезе нов дъх, ще получат нови възможности и успехи, макар и в различна степен, смята астрологът. Но естественото обновяване ще съвпадне с живота и това ще донесе радост на всеки от 12-те.

В същото време звездният експерт смята, че една зодия, въпреки успехите на други, ще бъде особено облагодетелствана от звездите. Така късметът ще проникне във всички области на живота й, изненадвайки и зарадвайки я с дългоочаквани промени към по-добро.

Съдейки по прогнозите на Тамара Глоба, този знак ще бъде ефирната, интелигентна и дипломатична зодия Везни.

Според нея знакът е в период на вдъхновение. Везните внезапно ще изпитат желание да се срещат с хора, да започват нови проекти и в същото време да се наслаждават на благодарността на колеги и ръководство. Техните интелектуални възможности ще бъдат на върха си, така че знакът няма да изпитва особени затруднения при решаването на най-сложните професионални проблеми.

Глоба е уверена, че през март членовете на техния екип, роднини и приятели ще бъдат до Везните и знакът ще бъде популярен. Това няма да му попречи да изпита нарастване на романтичната обич от партньорите си.

През втората половина на месеца звездите ще помагат на представителите на знака при дълги пътувания. В тях Везните ще могат не само да направят полезни и приятни контакти, но и да направят няколко открития, включително нови възможности за самия знак, за които не е предполагал преди.

През първата половина на март Везните могат да прекарат полезно време в учене и придобиване на нови умения - те ще бъдат полезни в бъдеще. И роднини, и дългогодишни партньори ще помогнат при избора, отношенията с които ще бъдат изградени на нови принципи.

Март ще засегне и децата Везни, които, пораснали, може да решат да напуснат дома. Няма нужда да се намесвате в това, смята Глоба. Родителите Везни ще трябва да се чувстват горди от потомството си, прогнозира тя.