Звездните експерти смятат, че много от 12-те зодии ще се сблъскат с проблеми, които дълго време са били игнорирани. В средата на лятото ще трябва да вземат решения с повишено внимание, защото промените, които Драконът носи със себе си, няма да спрат през втората половина на годината.

Юли ще бъде време за презареждане; през втория месец на лятото много зодии ще решат да променят коренно живота си, но само желание, разбира се, няма да е достатъчно.

Така че, както обясни астрологът Евгения Шустина в интервю за Пети канал, ще дойде време за енергични действия и работа върху грешките, които са били допуснати по-рано.

Особено през първите две седмици на месеца ще ви се наложи да решавате дългогодишни проблеми и ще можете да се справите с трудни задачи, въпреки че преди това е изглеждало невъзможно. Ред в делата и нови постижения очакват три зодии - Рак, Скорпион и Риби.

Те, според астролога, не само ще научат много нови неща за себе си, но и ще намерят отговори на въпроси, които отдавна ги измъчват. Основното нещо е да разберете на кого можете да се доверите.

Рак

Представителите на знака през юли ще бъдат изправени пред избор между почивка и работа. От една страна, те ще бъдат привлечени към морето, от друга, към интересно бизнес пътуване, но Шустина вярва, че и двете решения ще бъдат правилни и по пътя ще бъдат посетени от отлични идеи и обещаващи предложения.

Ако изборът е труден, астрологът съветва да се обърнете към интуицията, която ще ви подскаже какво е най-важно за Рака сега. След като са решили приоритетите, Раците ще могат да направят много полезни неща не само за себе си, но и за близките си. Трябва по-често да се съветваме с тях, когато вземаме решения, и късметът ще дойде по-бързо, прогнозира експертът.

Скорпион

Този страстен воден знак може да се хвърли в нов романс през юли. Но дали ще има успех, зависи от настроението на Скорпионите. Ако смятат, че техният любим ги устройва в много отношения и е готов да премине през живота с него, тогава финалът може да бъде нов брак.

Но Шустина предупреждава, че собствениците на бизнес не трябва да се увличат от личния си живот и да пренебрегват бизнеса си. Скорпионът може да се окаже в кръг от проблеми, които могат да доведат до още по-големи, ако не бъдат решени незабавно. Напротив, желанието за достигане на ново ниво със сигурност ще се отплати.

Риби 

Романтичните и креативни представители на знака ще почувстват прилив на вдъхновение. Астрологът вярва, че водният знак ще бъде обхванат от вълна от рядък творчески пробив. Основното нещо по този път е да не се страхувате от нищо ново, да преодолеете страховете и да промените някои нагласи и принципи, които пречат на Рибите да вървят напред.

Шустина съветва Рибите да покажат, че не винаги са мудни и безинициативни. Активността, показана през юли, може да повлияе на нивото на успех на начинанията на знака. И силните Риби ще могат да се докажат, изненадвайки другите с качеството и успеха на необичайните си идеи.