Астролозите вярват, че фантастичните обрати на съдбата, които показа началото на годината на Зеления дракон, няма да спрат през пролетта. Още през март много от зодиите могат да направят нов обрат в биографията си.

В разговор с Channel Five звездният експерт Аделина Панина обясни, че въпреки величественото и страхотно впечатление, което демонстрира Драконът, неговата година се превръща в една от най-успешните за целия зодиакален кръг.

Март също ще бъде богат на събития, разкрития и изненади. За три зодии от китайския хороскоп най-съкровените им желания ще се сбъднат. Макар и преди да са изглеждали непостижими, през този период бариери няма.

Късметът, пробивът и самочувствието си струва да се чакат за родените през тези години. Основното е да запомните плана и да не се страхувате от бъдещето, казва езотерикът. Ключът към успеха ще бъде общност от сила и мъдрост.

Бик (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

В годината на Дървения зелен дракон представителите на знака могат да бъдат сигурни, че могат да очакват успех, и то не в една, а в няколко области на живота, от романи до кариера. Панина оценява професионалните им перспективи като огромни, но ги съветва да запазят спокойствие и да проявят отговорност. За останалото ще помогнат звездите, смята тя.

Личният ви живот ще има своя повод за радост. Първият е, че биковете най-накрая ще могат да намерят средно положение, балансирайки свободното време и работата. Второ, съдбата ще им даде шанс да срещнат подходящ партньор. На такава вълна знакът ще може да намери ново хоби, да се отърве от стреса и да диша дълбоко.

Заек/Котка (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Драконът също ще оцени такъв ярък представител на китайския хороскоп като котката. Умерено хитра, умерено мъдра и интелигентна, Котката ще може да доведе себе си до успех, ако обмисля всяка стъпка. Положителните промени ще дойдат с риск, но основното тук е да сме гъвкави, казва Панина.

След като са си поставили за цел духовната и лична трансформация, Котките ще изпитат голям късмет. Дори ако обстоятелствата през март се променят веднъж на ден. Ще видят как да постигнат целта и ще избягват импулсивните решения, прогнозира езотерикът.

Петел (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Ярките и артистични представители на знака през март ще изпитат щастието, което ще дойде в живота им с първите лъчи на пролетната топлина. Описвайки перспективите за знака за този период, Панина ги нарича вълнуващи.

Вратите към нещо ново ще се отворят за Петлите в напълно нови области, непознати досега за тях. Те ще се чувстват страхотно в тях. Основният съвет на езотерика е да се избягват ненужни критики, да се използват способностите на организатора и да не се обиждат членовете на екипа. Ключът към успеха е в компромиса, казва Панина.