Руският „астролог на милионерите“ Глеб Паламарчук е съгласен с колегите си в прогнозата си за първите месеци на пролетта, като казва, че март 2024 г. ще бъде време на свежи идеи, събития и положителни промени за голям брой знаци от славянския хороскоп.

Астрологът вярва, че месецът на настроението ще събуди интригуващи възможности за всеки от знаците, но ще подчертае особено някои. Събитията на пролетния месец, по волята на звездите, ще направят корекции в съдбите на хората.

Три знака - Вълк, Жаба и Стършел, ще могат да отключат своя потенциал и да постигнат целите си. Според Rsute.ru Паламарчук казва, че ще има трудности и изпитания, но положителният резултат от месеца в различни области ще преодолее всички трудности.

Дебнещ вълк (1946, 1962, 1978, 1994, 2010)

Родените през тези години трябва да се примирят с факта, че като всички хора, няма да могат да избегнат грешките. Въпреки това, смята Паламарчук, няма нужда да се губи надежда и доверие. Звездите ще помогнат в изпълнението на плановете и ще донесат късмет, било то в областта на работата или себереализацията.

И в любовта Вълците трябва да се подготвят за щастливи промени. Основното е да се доверите на интуицията си и да се отворите за нови взаимоотношения. Няма нужда да се страхувате, че светлините скоро ще свършат - това може да се окаже любов за цял живот.

Брадата жаба (1949, 1965, 1981, 1997, 2013)

През март родените в тези години ще трябва да действат според предварително разработените планове. Всички събития в професионалната сфера ще бъдат засегнати от подробно развитие, така че най-педантичните Жаби трябва да очакват успех.

В отговор Вселената ще изпрати цели и награди, смята астрологът. Тайната за запазване на силата и постигане на успех е спокойствието. Паламарчук съветва да не се карате с колеги и ръководство. Особено заради дреболии.

Жилещ стършел или оса (1945, 1961, 1977, 1993, 2009)

Астрологът препоръчва на родените през тези години вътрешно да се настройват за късмет и щастие. Тогава ще получат това, което искат. Мартенските събития ще отразяват случващото се в душата на знака, обяснява експертът. Затова най-важното е да разберете, че всякакви негативни мисли могат да се сбъднат.

Напротив, ако във вътрешния свят на Стършела цари мир и увереност, това ще донесе и външният мир.

Паламарчук съветва знака да се наслаждава на случващото се, да бъде открит и приятелски настроен, за да намери бързо хармония и успех.

2024-а: година на кое животно е според славянския календар. Какво да очакваме?