Февруари влезе в своите права. Астрологът Тамара Глоба редовно прави зодиакална прогноза, като подчертава три зодии, които ги очакват значителни промени.

Сред късметлиите този път са Телец, Дева и Козирог.

За представителите на Телците февруари ще донесе кариерен растеж, но Глоба подчерта, че старите рани в личните отношения ще се усетят.

Специалистът обясни, че на подсъзнателно ниво те продължават да влияят на живота им. Затова Глоба препоръча да се работи с тези рани и да не се връщат обратно в подсъзнанието, тъй като осъзнаването и приемането на болката ще им помогне да не правят грешки в бъдеще.

Като цяло през новия период на годината Глоба подчерта, че Телците трябва да използват всичките си умения и опит, което допринася за кариерното израстване. А новите източници на вдъхновение ще станат допълнителна помощ и източник на енергия за себеизразяване и пълна реализация.

Отделно Глоба посъветва представителите на тази зодия да спрат да се опитват да бъдат като някой друг, а да бъдат себе си. Само така ще успеят да постигнат целите си.

Девите, въпреки факта, че през февруари ще им липсва любов поради прекомерно самовглъбяване, ще получат изгодно финансово предложение. Глоба препоръчва да се съгласите и смело да стъпите в неизвестното без застраховка и без обективни причини.

В края на краищата те ще получат тежки удари с меки прегръдки. Всичко това трябва да се прави на основата на доверие не само в хората около вас, но и в интуицията и самия живот.

През февруари Козирозите ще бъдат изправени пред въпроса да вземат важно лично решение и няма смисъл да го отлагат повече. За да направят това обаче, те трябва да изхвърлят всички пречещи обстоятелства, защото тогава Козирозите най-накрая ще могат да усетят вкуса на свободата.

След това ще дойде ново изгодно предложение, което ще се отрази в промоция нагоре по кариерната стълбица. Глоба препоръчва да го приемете с лекота и отворени обятия и да се насладите на момента.

В края на краищата, по този начин животът ще отвърне на Козирозите и ще прогони страховете за несбъднатите мечти от сърцата им.