Руският астролог Тамара Глоба смята, че звездите обещават невероятен успех и късмет за един от дванадесетте представители на зодиакалния кръг до края на годината.

Тази зодия ще има успех буквално във всички области на живота - финансови проекти, печалба, отдих, добро здраве и семеен комфорт. Земната зодия дълго ще помни периода като най-щастливия през последните няколко години, смята Глоба.

Такава добра прогноза очаква Телците. Именно за тях звездите гарантират комфортен период поне до декември. Виновникът е Юпитер, който от септември до началото на януари ще царува в Телец, а астрологът нарича тази комбинация успешна.

Всички представители на знака могат да разчитат, че няма да има кавги между Телеца и техните любими, а дребните изблици на недоразумения ще бъдат бързо разрешени.

Тя обещава на самотните представители на знака дълго желана среща със съдбата, затова Телците ще имат радост в сърцата си поне до новогодишните празненства. Установените отношения ще станат хармонични и е време неженените да помислят за създаване на семейство.

Глоба вярва, че не по-малко успехи очаква Телец в областта на кариерата. Тук ще работят всички възможни стимули - от бонуси и увеличения на заплатите до нови печеливши проекти и наследство.

Телецът може да разчита на получаване на скъпи подаръци от приятели и семейство. Късметът им ще бъде толкова голям, че ще могат да си позволят да си купят лотарийски билет, без парите да бъдат хвърлени на вятъра.

Може също да им бъде върнат старият дълг или да бъдат изпратени на престижно състезание, в което ще спечелят награда.

В областта на здравето те могат да разчитат на своя имунитет, който ще защити тялото от сезонния мрак. Дори настинката, която е малко вероятно да избяга от всички нас през този сезон, почти ще ги заобиколи.

Телците могат просто да се наслаждават на живота, обобщава астрологът.