Британката Хайди Ейгън, която се изявява като имитаторка на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, бе принудена да коментира слуховете, че се е снимала в скорошен видеоклип с принц Уилям. Това съобщава Mirror.

Наскоро в интернет се появи видео, на което Кейт Мидълтън е с принц Уилям и двамата пазаруват. Твърди се, че двойката е уловена от папараци, докато се отправя към любимия си фермерски магазин в Уиндзор. Много интернет потребители не повярваха, че принцесата на Уелс е изобразена във видеото.

Причината за огромния интерес към Кейт Мидълтън е заради операция на корема, която тя претърпя и малкото информация по темата, пораждаща поредица от конспирации. 

Двойничката на Кейт Мидълтън обаче отрече слуховете за нейното участие във видеото. Според Хайди Ейгън по това време тя е била в музикалния театър, в който работи.

Най-търсената жена в света се появи! Заснеха Кейт Мидълтън на пазар СНИМКИ

„Всъщност в моите социални медии хората полудяха. Мислят, че съм аз, но аз знам, че не съм. По това време бях на работа. 100% съм сигурна, че Кейт Мидълтън и Уилям са в това видео“, каза Хайди Ейгън.

Тя също така отбеляза, че ако принцесата на Уелс иска да запази операцията си в тайна, тогава представителите на кралското семейство са прави да не разкриват подробности.

Експертът по езика на тялото Бланка Коб също коментира темата с въпросното видео.

Той е категоричен, че Мидълтън изглежда щастлива „с истинска усмивка на лицето си“ и „бодрост в стъпките си“.

Коб забеляза, че принцесата на Уелс върви "малко пред принц Уилям", докато обикаляха пазара близо до дома на семейството ѝ в Аделаида Котидж. 

„Двамата не са в ритъм, като Кейт върви по-бързо от съпруга си“, коментира още Коб. 

„Склонни сте да ходите по-бързо, когато сте в добро настроение или бързате. Или може би Уилям се чувства малко разсеян, което може да обясни по-бавното му ходене."

Освен това Уилям носи чанта в лявата си ръка, което не му позволява да се доближи до Кейт и да я хване за ръка.

Принцът и принцесата носеха ежедневно облекло на следобедното си излизане.

„Не е обичайно да виждате принца и принцесата навън и наоколо в ежедневно облекло в непринудена обстановка“, каза Коб. 

„Това може да обясни защо изглежда, че никой около тях не забелязва истинската им идентичност, защото те се смесват като обикновени хора."

На 16 януари Кейт Мидълтън беше хоспитализирана в лондонска клиника, пише vesti.bg. Същия ден ѝ направиха операция. Според представители на кралското семейство операцията е била планирана. По-късно източник каза, че съпругата на принц Уилям ще се възстановява у дома.