Снимки, споделени в мрежата, накараха хиляди да се чудят какво точно виждат в небето.

Най-ентусиазирани са феновете на НЛО, които "полудяха" по изображенията на странни пръстеновидни светлини в небето, а някои ги свързват с безумната конспиративна теория "Проект Син лъч". 

Кадрите бяха споделени в неделя, 24 март в групата UFO Sightings Footage във Facebook. Надписът: "Трябва ли да казвам нещо повече, това е в Аризона, северно от Финикс, южно от Флагстаф".

Снимките бяха са споделени също и от метеорологични страница, включително българска, опитвайки се да обяснят какъв феномен е това.

На една от снимките се вижда половината от светлинен пръстен в небето. Другите две изглежда показват три пръстена в една линия.

Някои потребители посочиха, че е възможно просто да става дума за феномен, свързан с облаците и пропускането на слънчевата светлина, посочвайки, че е имало подобни гледки в други части на страната.

Трети коментираха: "Те идват. Това е предупреждение." Четвърти човек просто написа "син лъч" във връзка с дивата теория на конспирацията "Проект "Син лъч", която се отнася до предполагаем заговор за улесняване на тоталитарно световно правителство след фалшиво нашествие на извънземни.

Други обаче не бяха убедени от изображенията. Един човек написа: "Прилича ми на фотошоп". Друг пък добави: "Съжалявам, но явно прилича на отражение от снимка, направена през прозореца и отразяваща вътрешното осветление."