Известният астролог-предсказател Абигия Ананд от Индия беше обикновен тийнейджър. Но след това започва да се интересува от астрология и предсказанията му стават наистина пророчески. Младият мъж прогнозира пандемията от коронавирус и политическата нестабилност през 2022 г. Преди ден Ананд публикува новата си прогноза. Той предупреждава, че ни очаква период на катаклизми и промени.

Индийското момче-пророк направи прогноза за това какъв ще бъде светът през 2023 г. Според него мрачният Сатурн ще окаже огромно влияние върху живота на хората, поради което през следващата година и половина на планетата ще има финансово изместване към фармацевтичната индустрия.

Най-опасното време ще бъде от март до октомври 2023 г., възможни са опустошителни земетресения, смята Ананд. От юли до август той предсказва "нещо много сериозно".

„Може да е събитие, свързано със земетресение“, каза младият пророк.

Ананд свързва събитията с 29 май, деня на пълното слънчево затъмнение. Важните събития от следващите месеци ще доведат до това, което ще се случи през есента и през декември.

В тези месеци, според прогнозите на пророка, възможността за „голямо природно бедствие“ е изключително висока, което ще засегне живота на планетата до март 2024 г. Вторият вариант - крупна катастрофа, причинена от човека.

Сатурн обаче влияе върху науката и технологиите, в които могат да се появят пробиви.

И накрая, през 2023 г. има възможност за голяма измама, която ще бъде „изненада“ с много жертви.

Истинска революция може да се случи в сектора на горивата, особено при природния газ.

Ананд подчертава, че сега Земята преминава през 400-годишен цикъл, който ще повлияе на съдбата на цялата планета.

В края на своето предсказание индийският пророк посъветва хората да бъдат по-състрадателни към животните и природата, а също и да не си създават допълнителна негативна карма от лошите си действия.

Вижте пророчествата за 2022 година