Ютюбърът MrBeast може да печели $250 000 само като публикува туит, но твърди, харчи всичко от $700-те милиона, които прави всяка година.

Ютубърът, с истинско име Джими Доналдсън, призна, че „не е богат“ и твърди, че реинвестира повечето от парите в нови видеоклипове и подаръци.

В интервю за Time, MrBeast беше попитан дали е богат.

Разлагайки разсъжденията си, MrBeast каза: „Всеки видеоклип носи няколко милиона рекламни приходи, няколко милиона сделки с марка.“

Въпреки че печалбите му се увеличават с около 700 милиона долара (£556 милиона) всяка година, той твърди, че не задържа много за себе си.

Инфлуенсър изсипа $1 милион от хеликоптер, зарадва хиляди ВИДЕО

„В момента каквото и да правим, го реинвестираме“, каза той.

"Реинвестирах всичко до степен, може да се каже, глупост, просто вярвайки, че ще успеем. И се получи."

MrBeast стана известен със своите подаръци, след като раздаде $250 000, които спечели от Twitter, на случайни X абонати, а също така пусна видеоклипове, раздавайки къщи.

Неговите подаръци дори предизвикаха обвинения, че го прави, за да увеличи приходите, но миналата година той увеличи даренията си и едно видео го видя да финансира изграждането на 100 кладенеца в Африка.

MrBeast със сигурност има необичаен начин да прави нещата. Хора, които преди са били наети от MrBeast, разказаха за опита си от работата за най-популярния YouTuber в света и ясно показаха, че винаги трябва да сте подготвени за абсолютно всичко.