Мъж предложил на съпругата си да започнат отворена връзка и съвсем скоро съжалявал горчиво за решението си. Необичайната история е споделена в социалната платформа Редит. Авторът озаглавил историята от своя живот съвсем красноречиво “Днес се прецаках”, а определението спокойно определя ситуацията, в която самият той е поставил брака си.

Мъжът, който запазва анонимност, споделя че е искал да направи жена си още по-щастлива и й разрешил да има извънбрачна вразка. Той поставил едва две условия, които половинката му не трябвало да пренебрегва. Те били следните: да не забременява от своя любовник, както и да правят “безопасен секс”.

Булка избяга след сватбата си, задигна пари и всички брачни подаръци

Той добавил, че веднага ще се върнат към моногамията стига тя да иска да бъде единствено с него. Съпругът разказва, че не е искал от любимата си да му разказва за своите увлечения и я уверил, че от своя страна няма да я следи по никакъв начин.

От своя страна жената останала изненадана от предложението, но се съгласила. Не след дълго тя споделила, че има колега, към когото изпитва силна симпатия. Тя заявила, че той я кара да се чувства желана, нещо което по думите й липсвало в брака й.

Впоследствие съпругът разбрал, че предложението му било изключително глупаво. Той разбрал, че връзката на съпругата му е далеч по-силна от това, което е предполагал, и че тя е силно влюбена в своя колега. Тогава се изплашил, че ще я загуби завинаги и по всякакъв начин се опитал да я кара да се чувства добре.

“Разбрах, че най-ценния човек в живота ми ще изчезне. Затова реших, че ще направя всичко по силите си, за да я задържа. Готвих любимите й ястия, върших всички домашни задължения и изпълнявах желанията й”, пише нещастния мъж.

Всичко обаче било без резултат. Именно тогава той изяснил причината, поради която съпругата му се съгласила на отворена връзка - той не успявал да я направи щастлива в съвместния им живот.

Булка видя бъдещия си съпруг с очила и отмени сватбата

Мъжът предложил на съпругата си да започнат от начало, но според нея всичко била приключено. Така за кратко време те се оказали пред развод. За да решат какво да предприемат, двамата се обърнали към брачен консултант, а отчаяният съпруг потърсил съвет и в Интернет.

Историята събира множество отзиви, като за повечето коментатори, авторът сам е разбил своя семеен живот. “Трябва сам да отидете на психолог, за да разберете какво желаете. Вие сам сте разрушили семейството си и въобще не знаете защо сте го направил.”, гласи един от коментарите.

Дали съпрузите ще успеят да изгладят различията си или всеки ще поеме по свой собствен път засега е неизвестно.

Булка почина пред олтара, младоженецът се ожени за сестра й СНИМКИ

Превод: GlasNews.bg