Преди две години млада двойка “удари” джакпот на стойност £182 милиона, но историята им днес служи за пример на останалите играчи.

Рейчъл Кенеди и Лиам МакКрохан от Хардфордшир почти спечелиха играта "Евромилиони" през 2021 година. Техните щастливи числа излезли в тегленето, но това не им донесло печалба. Те получили съобщение, че печелят, но радостта им била изключително прибързана.

Оказало се, че числата били заредени за автоматично пускане, но това не се случило, защото в акаунта нямало нужните средства. През този уикенд печалбата от лотарията е “едва” £7.5 милиона, а историята на младежите служи за предупреждение на играчите.

Бивша учителка раздава половината от ударен джакпот за добри каузи

Рекордният джакпот от 11,7 млн. лева падна! Откъде е късметлията?

Кенеди, която тогава била на 19 години, не можела да си намери място от радост, когато първоначално щастливата вест за печалбата. Нейният акаунт бил настроен автоматично да поръчва билет с едни и същи числа – 6, 12, 22, 29, 33, 6 и 11.

Младежите играли 6 седмици с тях, когато цифрите се оказали печеливши – на 21 февруари 2021 година.

“Отворих приложението и там пишеше – Печеливша комбинация”, разказва за момента Кенеди.

Часовник донесе смъртта на собственика си

 Въпреки това тя не можела да повярва, затова решила да се свържи с представители на лотарията. Именно те съобщили и ужасната вест – билетът всъщност не бил закупен, защото не било извършено плащане.

“Сърцето ми беше разбито, когато човекът ми каза, че не сме закупили билета”, споделя тя.

Джакпотът, който младежите изгубили, паднал след цели пет нови опита. Като печелившият билет бил продаден в Швейцария.

В настоящия тираж късметлията може да спечели едва ” £7.5 милиона, като историята на Рейчъл Кенеди и Лиам МакКрохан кара играчите да са далеч по-внимателни.

Превод: GlasNews.bg