Тази оптична илюзия може да разкрие прозрения за възгледите на хората за живота. Този тест се основава на теорията, че нашите възприятия отразяват вътрешния ни живот и разкриват начините, по които се справяме с предизвикателствата, които възникват в живота.

Какво първо забелязахте на картинката?

Котка

Вероятно имате по-бавен ритъм на живот, ако първо сте видели котката. Спокойната атмосфера е резултат от вашето удоволствие да отделите време за размисъл за света около вас. Вие цените малките неща в живота. Надежден приятел сте, защото сте разбиращ и търпелив.
 
Консултирате се с близките си, преди да вземете прибързани решения. Цените семейството си повече от всичко останало. Не правите прибързани преценки за хората. Вие се стремите да давате прошка и втори шанс на другите. Смятате, че всеки е способен на положителна трансформация. Оценявате гледните точки на другите хора и сте добър слушател. Вашите най-добри качества са доброта и внимание.
 
Обувката
 
Ако сте забелязали първо обувката, най-вероятно имате прагматично и целенасочено мислене. За вас е важно да сте продуктивни и ефективни. Вие сте решени да постигнете целите си и се опитвате да се възползвате максимално от всяка минута. Въпреки че от време на време имате нужда от почивка и презареждане, сте склонни да избирате работата пред развлекателните дейности и да се фокусирате повече върху дестинацията, отколкото върху маршрута.
 

Въпреки привидната ви сдържаност и дистанцирано поведение, вие умеете бързо да създавате приятелства. Имате репутация на човек с въображение, проницателност и креативност. Наслаждавате се на нови предизвикателства и търсите положителната страна на нещата. Мислите, че всичко се случва с причина.

Превод: GlasNews.bg