Оптичните илюзии с картинки са добър начин за раздвижване на мозъка. Някои от тези тестове разкриват скрити черти за вашата личност.

Ето подобен тест за личността с оптична илюзия, който ще ви покаже какъв тип човек сте в общуването. Първото нещо, което привлече вниманието ви на картинката, ще разкрие колко добре общувате с всички около вас.
 
Мъжки крак
 
Ако първото нещо, което хваща окото ви, е кракът на мъжа, вие сте човекът, който предпочита да общува директно. Казвате каквото мислите. Нямате проблем да формулирате мислите и чувствата си и да ги споделяте с хората. И това е невероятно нещо, тъй като не много хора имат смелостта да изяснят мнението си, за разлика от вас. Но в същото време трябва да разберете, че не всички са като вас. Понякога вашият директен начин на говорене не оставя място за другите да изразят чувствата си.
 
Женски крак
 
Ако видите първо крака на жена, вие сте от хората, които мислят, преди да кажат нещо. Но понякога сте склонни да отделяте време, за да „сравните“ чувствата си с думите си, тогава може да се окаже, че казвате неща, които си противоречат.

Двата крака
 
Ако видите и двата крака, в момента, в който погледнете снимката, вие сте от хората, които не мислят, преди да говорят. Убедени сте в мнението си и обичате да го изказвате веднага щом изникне в главата ви.

Превод: GlasNews.bg