Първият проект на Waldorf Astoria, разработен в Южна Флорида, е готов да отвори врати за наематели, които ще живеят в най-високия жилищен небостъргач на юг от Манхатън.

Със своите 319 метра  сградата в централната част на Маями  поставя нови стандарти.

Райън Шиър, базиран в Ню Йорк и Маями партньор на Property Markets Group и предприемач, отговарящ за проекта, заявява: „Маями наистина се превърна в световен град, привличайки силна конкуренция от страна на международни купувачи и пътници, които идват тук.

Богатата история на Waldorf Astoria и нейното наследство, съчетано с великолепието на Маями предизвикват ентусиазирани реакции от следващото поколение на луксозни потребители, както и посетители от целия свят.

Този проект съдържа поредица от асиметрично подредени стъклени кубчета, направени от дизайнера Карлос Ото.

Калифорнийската компания "BAMO" се занимава с интериора на сградата, пише Почивкаблиц. Съвременните жилища са оборудвани с интелигентни технологии. Един от тези домове ще струва минимум милион долара, докато само 360 апартамента ще бъдат на разположение за закупуване.

Дизайнът на сградата, както и интериорът в самите апартаменти е изчистен и семпъл, но въздействащ  и иновативен.

Това е най-високият небостъргач на юг от Манхатън, вече знаем, че може да се очаква великолепна гледка, където и да се обърнете.

Източник: pochivkablitz