Утре, 25 март, ще има лунно затъмнение в знака Везни, което ще засегне всички знаци на Зодиака. Най-много ще го усетят Овен, Близнаци, Везни и Водолей.

Това трябва да е добро затъмнение, тъй като всички аспекти ще бъдат наред и планетите изглеждат добре в това затъмнение, така че за повечето хора то ще се отрази добре - като възможност или завършване на нещо, което е трябвало да приключи преди много време, казва астрологът Анджела Пърл и уточнява какво може да очаква всяка зодия от затъмнението.

Овен

За вас това затъмнение ще настъпи в седми дом на хороскопа – това е домът на взаимоотношенията с другите хора. Овните, които са родени между 22 и 28 март, ще усетят затъмнението по-силно от останалите. Възможни са промени в отношенията, новини от партньора ви, романтична среща или нов етап в отношенията. Възможни са и изгодни бизнес сделки и спечелени съдебни дела. На Овена нещо ще му хрумне в това затъмнение.

Телец

Затъмнението разиграва шести дом от вашия хороскоп - свързва се с работа, здраве и домашни любимци. Някаква ситуация в работата ще приключи или са възможни промени на работното място, но всичко ще остане на същото ниво. По отношение на здравето може да настъпи бърза трансформация към по-добро. Ако нещо не е наред с вас, тогава това затъмнение ще го разкрие и ситуацията ще бъде успешно разрешена.

Близнаци

Затъмнението разиграва петия дом от вашия хороскоп – дома на любовта. Очаква ви нов етап в личния ви живот - възможни са романтични запознанства, срещи и преход към ново ниво на отношения. Също така е възможно да заченете дете или да имате новини, свързани с вашите деца. Може да узрее и някаква творческа идея, което ще се отрази много добре на кариерата ви.

Рак

За вас това затъмнение ще настъпи в четвъртия дом на хороскопа – това е домът на недвижимите имоти, местожителството, а също и родителите. Възможни са промени, свързани с жилище или преместване, очаквайте и новини от съквартирантите. В близко бъдеще ще вземете важно решение относно вашите деца, семейство или роднини. Възможен е и ремонт. Всяко решение, което вземете сега, ще продължи дълго време.

Лъв

Третият дом на вашия хороскоп се разиграва по затъмнението – това е секторът на комуникацията, запознанствата, контактите. Затъмнението ви обещава завършване на някаква сделка, договор или споразумение, нещо, което ще подпишете (препоръчително е да го направите преди 28 март). Може да е необходим правен съвет. Проверете внимателно всички номера, суми и документи. Затъмнението може също да означава важно пътуване или пътуване за вас.

Дева

Това затъмнение ще се случи във втория дом на вашия хороскоп – това е домът на финансите. Затъмнението може да промени нещо във вашата парична сфера - това се отнася до заплати или имущество. Възможни са интересни предложения или сделки, които ще донесат финансови ползи. Това затъмнение може да означава и завършване на проект, който ще ви донесе плащания. Може да се наложи да определите цена за себе си като специалист.

Везни

Лунното затъмнение ще се случи във вашия знак Везни, което означава, че ще ви засегне най-много. Особено родените от 24 до 30 септември. Това явление ще внесе яснота в живота ви, хвърляйки светлина върху плановете и намеренията ви. Нещо ще приключи в живота ви или ще решите да прекратите бизнес или лични отношения с някого - това ще е необходимо за напредък и подобрения в живота ви. Свободните Везни е вероятно да имат романтична среща. Възможно е също да промените имиджа си и отношението към себе си.

Скорпион

За вас това затъмнение ще се случи в дванадесети дом на хороскопа – това е най-тайният сектор на хороскопа, въпреки че затъмнението ще бъде успешно за вас. Може да събуди някои спомени от миналото. По време на това затъмнение ще стане очевидно нещо, което ще ви помогне да се освободите от трудна ситуация. Връзките от разстояние може да приключат. Също така е възможно да се срещнете с вашия психолог и да се включите в терапия, медитация или духовно прочистване.

Стрелец

За вас по затъмнението ще играе единадесетият дом на вашия хороскоп - това е домът на приятелите. Затъмнението може да доведе до промени в приятелствата - приятелите ви може да се преместят, средата ви може да се промени. Можете да намерите нови приятели на някое многолюдно място - рожден ден, кафене, конференция или социални мрежи. Възможни са и промени в брака, както и новини свързани с деца.

Козирог

Това затъмнение ще се случи в десети дом на вашия хороскоп - това е домът на кариерата и работата. Може да има повратна точка в кариерата ви, свързана с някакво постижение. Интервюто за нова работа ще бъде успешно. Ще те поздравят за нещо. Вашият статус също може да се промени на по-висок. Възможна е и смяна на професията. По време на затъмнението може да настъпят промени и в живота на баща ви.

Водолей

Деветият дом на вашия хороскоп се разиграва по затъмнението - това е домът на пътуването и всичко свързано с чужбина. Възможно е да има пътувания, които значително ще повлияят на живота ви. Също така е възможно да се преместите, да получите гражданство или да промените мястото на обучение. В живота ви може да се случат събития, свързани с втори брак. Очаквайте новини от вашите деца или внуци.

Риби

Това затъмнение ще се случи в осми дом на вашия хороскоп - това е домът на финансите. Затъмнение може да промени нещо във вашата финансова сфера - това се отнася до заплати или някаква финансова помощ. Може да дойдат лесни пари. Възможно е прекратяване на съвместния бизнес. Това затъмнение може да означава и завършване на проект, който ще ви донесе плащания.