Австралийският астролог Анджела Пърл посочи в прогнозата си за юли, че месецът ще бъде наистина летен, интересен и вдъхващ романтично настроение. Така тя вярва, че планетите ще донесат нови познанства на зодиите, които могат да прераснат в нещо повече.

Три зодии ще имат особен късмет, тъй като от началото на месеца ще могат да се потопят в атмосферата на хармония и романтика. Сред тях тя включи Близнаци, Везни и Водолей.

Техните представители, според звезден експерт, могат да намерят истинската любов. Това се дължи на новолунието, което ще донесе обновление в много области от живота на знаците.

Близнаци

Първият от трите въздушни знака ще може да се поддаде на настроението на месеца и да направи приятни романтични открития. Пърл сочи, че може да се случи съдбовна среща с представители на знака след 12 юли. Освен това Близнаците могат да получат интересни предложения и подаръци от близки.

И през следващия период, от 13 юли, знакът ще покаже чудеса в областта на отношенията, не само лични, но и професионални. Астрологът е сигурен, че през юли Близнаците ще успеят да убедят всеки, когото пожелаят, че са прави. Следователно те могат лесно да преминат най-трудното интервю или да защитят проект.

Везни

Хармоничният и естествено интелигентен знак ще демонстрира нови постижения, които ще привлекат нови партньори в живота им. Запознанствата няма да са само делови – чарът на Везните ще накара нови хора да гледат на представителите на знака като на прекрасни партньори.

Пърл вярва, че по време на новолунието на 5 юли Везните ще бъдат решителни и ще направят всичко, за да постигнат целта си. Силата на характера, която знакът ще покаже, ще се отрази на финансовото им състояние. А след 12 юли, подобно на Близнаците, Везните ги очакват бонуси и приятни изненади.

Водолей

И този талантлив знак ще се потопи в сферата на запознанствата. Звездите обещават на Водолея нови приятни срещи, попълване на социалния кръг и, разбира се, романтика. Водолеят ще се появява все по-често в публичното пространство и ще привлича вниманието на феновете.

Пърл предсказва, че е възможна съдбовна среща на голямо събитие или в някое кафене. Освен това, в същото време знакът ще може да попълни финансовото си състояние, като получи неочаквана печалба от едно от своите хобита.

Има шанс да смените работата си, да започнете необичаен проект или да отворите собствен бизнес.